A tavasz hagyományosan tele van újításokkal a divat világában és ez alól a szemüvegek sem képeznek kivételt. Fedezd fel a klasszikus modellek fejlesztéseit, találd meg a tökéletes egyensúlyt az új és örök trendek, az újdonságok és nosztalgia között. A 2022-es év elhozta a napszemüvegek és dioptriás szemüvegek újjáéledését, új alapanyagokkal, a keretek vastagságával és az élénk színekkel is. Melyik trendnek nem tudsz ellenállni?

ÁTLÁTSZÓ KERETEK 

Lathatónak lenni a láthatatlannak köszönhetően? Nem probléma! Az új évszak egyik legfontosabb trendjét képezik az átlátszó keretek, amelyek lehetővé teszik számodra feltűnő légy és egy alig látható kerettel növeld a stílusod. Meríts ihletet a rózsaszín napszemüvegekből vagy az örök kerek szemüvegekből és mások biztosan nem fognak figyelmen kívül hagyni. 

Buďte nepriehľadnuteľní s priehľadnými rámami od eyerim.sk

VILÁGOS SZÍNEK 

A hangulatod fokozása érdekében válassz élénk színeket a mindennapos viseletedbe. Különleges képességüknek köszönhetően képesek a világjárvány sújtotta világba is képesek vidámságot hozni. A színek tökéletesen passzolnak a "cat eye” vagy ovális keretekhez

Vnesne do svojich outfitov farby s okuliarmi od eyerim.sk

ACÉL KERETEK   

Az időtlen szürke és arany keretek ismét megerősítik a könnyűszerkezetes szemüvegek közelgő trendjét. Ezek a 90-es évekbeli egyetemista diák külsőt kölcsönző szemüveg különböző pilóta és kerek formákban is elérhetőek.

Az acél keretek időtlenek, melyet ki kell próbálnod

MEGEMELT FORMÁK 

Ha már az időtlenségről beszélük, frissítésre került. Érintsd meg a klasszikus barna színt színezett lencsékkel és megemelt vonalakkal. Kövesd a trendeket, de tartsd tiszteletben a saját stílusod. 

Kövesd a szemüveg trendeket, de tisztelt a saját stílusod az emelt formákkal

VASTAG KERETEK 

Az idei szezon legfrissebb újdonságainak listája nem lehetne teljes a különböző féle merész keretek nélkül, amelyek megváltoztatják a napszemüvegek és dioptriás szemüvegek arculatát. A vastag és merész keretek nem kerülhetik el senki figyelmét.

Výrazné rámy od eyerim.sk = výrazný postoj

Bármelyik trendre figyeltél fel, a legjobb hír, hogy mindegyiket megtalálod az eyerim eshop oldalán! Tehát miért nem változtatod meg a mindennapi közönséges megjelenést egy lélegzetállító külsőre? Ezekkel a szemüvegekkel ez nem lesz probléma.