Ha valóban komolyan veszed a kültéri szabadidős tevékenységeket, akkor tudod azt is, hogy mennyire fontosak a sportszemüvegek. Elvégre a vakító fény, a szél, a por, a homok, a sós víz és még sok más bosszantó dolog megnehezítheti azt, hogy egészséges, aktív és fitt legyél. Mit gondolunk, hogy melyik sportszemüveg a legjobb választás futáshoz, kerékpározáshoz vagy túrázáshoz?

1. Kerékpározz Oakley szemüvegben 

Azon tűnődtél, hogy milyen szemüveget válassz biciklizéshez? Nos, az Oakley szemüvege biciklizéshez egy nagyszerű választás, amelyben biciklizhetsz a városban, részt vehetsz egy hétvégi versenyen vagy békésen biciklizhetsz el a vasárnapi kávédért. Teljesítményre tervezték - rendkívül tartós és széles lencsék, könnyű keret és a forradalmi Prizm™ lencse technológia teszi lehetővé a legjobb kerékpáros teljesítményt. Még az igazi kerékpár mániások is megerősíthetik, hogy az olyan modellek, mint Sutro vagy Flight Jacket, szerelem első látásra!

Kerékpározz úgy, mint még soha, egy Oakley kerékpáros szemüvegben az eyerimtől

Oakley Sutro: Lásd a láthatatlant

Azt gondolod, hogy a biciklis szemüvegek kényelmetlenek a sisakod alatt? Annak ellenére, hogy a lencsék hatalmasak; a keret vékony, pehelykönnyű, de nagyon strapabíró. Nem is fogod érezni, hogy viseled a szemüveget. És a Prizm™ technológia csak hab a tortán. Oakley Sutro - jobb, gyorsabb, merészebb.

2. Fuss uvex szemüvegben 

Szeretsz futni? Akkor kezet foghatsz a mi Andreánkkal, aki természetesen szeretné problémák nélkül élvezni a futást. Ezért használja – legyen az reggeli vagy munka utáni, feszültség levezető futás - az uvex futó szemüveget, amely tökéletesen tartja magát az arcon anélkül, hogy lecsúszna. Nem számít milyen szabadtéri tevékenységet végzel, az uvex futó napszemüveg az egyetlen dolog, ami valószínúleg még hiányzik.

 Fuss korlátok nélkül az uves futó napszemüvegben az eyerimtől

uvex sportstyle 231: XXL tapasztalat XXL szemüveggel

A márka újdonságokkal érkezett - az uvex sportstyle 231 multi-sport napszemüveggel, amelynek XXL lencséi széles látóteret biztosítanak, tökéletes UVA, UVB és UVC védelemmel és a supravision® rétegnek köszönhetően ellenáll a párásodásnak is. Ezenfelül az állítható orrnyereg biztosítja, hogy a napszemüveg viselése kényelmes legyen és ne csússzon vagy essen le futás közben.

3. Túrázz Julbo szemüvegben 

Minden igazi túrázó tudja (vagy leglábbis tudnia kéne), hogy a 100%-os élményhez nem csak a minőségi felszerelés, de a minőségi túrázó napszemüveg is szükséges. Szóval ne hagyj semmit a véletlenre és használd a világhírű Julbo napszemüvegeket, melyek garantálják a maximális védelmet a nap ellen, még extrém körülmények között is. Az ikonikus fém keret, eltávolítható oldalsó burkolat és a 360°-ban állítható szár majd segít a legapróbb részletekig felfedezni a világot.

Fedezd fel a természetet a Julbo túrázó napszemüvegével az eyerimtől

Julbo Vermont Classic: Időjárás-védelem minden évszakban 

Jules Baud, a Julbo márka megalkotója első szemüvegeit kristályvadászok számára készítette, akik szemei az erős hegyi fényviszonyoknak voltak kitéve. A Julbo híres az innovatív termékeikről és ez az első márka, ami piacra dobta a “gleccser” szemüvegeit az 1950-es években, manapság arról híresek, hogy sportszemüvegeik számos tevékenységhez használhatóak. A Julbo sportszemüvegek kényelmesek, nem esnek le a fejedről, számos merész és vibráló színben és stílusban kaphatóak és még egy kis történelem is áll mögöttük. Mi másra lenne szükséged egy sportszemüvegben?

 

Most már tényleg készen állsz a sportolásra! Porold le a biciklid, a futó- vagy túracipőd és indulás. Az új és tökéletes sportszemüvegeddel a világot is igazi színeiben láthatod. Tudod, hogy hova kell ehhez először ellátogadnod - az eyerim webshopjába. Csak keress rá a “sportszemüvegek” kifejezésre és élvezd az életet.