Az amerikai hálaadást valószínűleg senkinek sem kell bemutatni. Azonban, ami ezt követi bemutatásra szorulhat - a Hálaadást követő péntek, közismert nevén a Black Friday egy érdekes történettel rendelkezik. A hagyomány szerint a legtöbben szabadnapot kaptak az ünnepet követő péntekre, ami ezzel többé-kevésbé a nem hivatalos kezdetét is jelentette a karácsonyi bevásárlásoknak. Manapság már rengeteg ország kínál őrületes Black Friday kedvezményeket világszerte és az eyerim sem kivétel!

Blacky Friday eyerim

Történet

Az ünnepi eladások beindítása érdekében az Egyesült Államok kereskedői elkezdtek Fekete Péntek kedvezményeket ajánlani. A “Fekete Péntek” kifejezés elsőként 1961-ben volt megemlítve és a jelenség addig folytatódott még egy szép napon a Black Friday hivatalosan is a legforgalmasabb, legnagyobb eladásokat produkáló nap lett 2005-ben. Az emberek kihasználták a szabadnap adta lehetőségeket és tömegével lepték el a boltokat.

Hallottál már valaha azokról az őrült történetekről, amelyek a kontrollálhatatlan embertömegekről szólnak? Ez a Black Friday az Egyesült Államokban. Rengeteg bolt már a napot megelőző éjjelen kinyit és az emberek órákat töltenek kígyózó sorokba tömörülve közvetlenül azután, hogy befejezték a hálaadásnapi vacsorát. Ez gyakran káoszt eredményez, mert az eszement (és az esetek 12%-ában ittas) emberek gyakorlatilag megküzdenek egymással a legjobb ajánlatokért.

Az eyerim bemutatja a Black Friday történetét és hihetetlen kedvezményeit

Vicces tények

• A "Fekete péntek" elnevezés a “going into the black” “a feketébe menni” kifejezésből származik, azaz amikor a kereskedők a vörös (negatív) számok helyett profitálni kezdenek.

• A legjobb ajánlatok többnyire játékokra vonatkoznak, ezzel szemben ékszereket éri meg a legkevésbé a Black Friday-en vásárolni. #tippek

• Az Egyesült Államokban a Black Friday-nek hét halálos áldozata és 98 sérültje volt az utóbbi 10 évben. Micsoda szerencse, hogy online is lehet vásárolni, nemde?

• Az a Black Friday, amit eddig ismertünk folyamatosan változik és már nem csak arra az egyetlen egy péntekre korlátozódik le. Nem csak a boltok nyitnak ki csütörtök este, de néhány kereskedő egész hétvégén kedvezményekkel vár, néha még akár hosszabb ideig is.

Black Friday eyerim

Mivel készült idén az eyerim számodra? 

Az eyerim csapata imádja a stílust – és mi lehetne stílusosabb az örökké divatos feketénél? Most újra itt a fekete, és élvezheted a Black Friday kedvezményeit az eyerim oldalán! Ez a tökéletes időpont arra, hogy stílusos, prémium minőségű szemüvegekkel lepd meg magad és a szeretteidet, mert lenyűgöző, 50%-os kedvezményt kaphatsz, csak most.  

Minden héten felfedjük az egyik különleges ajánlatunkat. Íme az első: 

15% KEDVEZMÉNY A NAPSZEMÜVEGEKRE  

Frissítsd fel a stílusod, védd a szemeidet 100%-os UV-védelemmel, vagy fedezd fel a divatos, ugyanakkor elérhető árú termékeket az új eyerim collection kínálatában. A napszemüvegeink közül bármelyik modellel reflektorfénybe kerülhetsz. 

 Kód: BF15SUN  

* A weboldalon található napszemüvegek közül bármelyik modellre felhasználható.  

Black Friday eyerim

 VÁSÁRLÁS MOST  

Íme a második:

30% KEDVEZMÉNY A KERETEKRE ÉS A LENCSÉKRE

Tanúsított, extra tartós lencséket keresel UV-szűrővel és sok-sok további lehetőséggel? Vagy divatos kereteket, melyek vonzzák a tekintetet? Vásárolj keretet és lencséket együtt, és mindkettőre 30% kedvezményt kapsz!

Kód: BF30EYE

*Az eyerim collection kínálatát kivéve bármely dioptriás szemüvegre felhasználható.

Black Friday eyerim

 VÁSÁRLÁS MOST  

Íme a harmadik:

VÁSÁROLJ 2 TERMÉKET AZ EYERIM COLLECTION KÍNÁLATÁBÓL, ÉS A MÁSODIKRA 50% KEDVEZMÉNYT KAPSZ!

Tekintsd meg az eyerim collection nagyszerű minőségű és stílusos napszemüvegeit és egyéb szemüvegeit. Csak most: vásárolj 2 terméket az eyerim collection kínálatából, és a másodikra 50% kedvezményt kapsz!

Kód: BF50EYC

*Az eyerim collection kínálatából bármely dioptriás szemüveghez való keretre, monitorszemüvegre vagy napszemüvegre felhasználható.

VÁSÁRLÁS MOST  

Maradj velünk, mert hamarosan felfedjük a következő kedvezményt!   

Ajándék!

És ez még nem minden! Hogyan is lehetne Black Friday megfelelő verseny nélkül? Készíts egy fényképet magadról az eyerim oldaláról vásárolt szemüvegedben. Posztold az Instagramon november 4. és 25. között, add meg a @eyerim.eyewear taget, és használd a #eyerimBF hashtaget. A nyertes egy 100 euró értékű utalványt fog kapni, melyet felhasználhat bármely, szabadon választott szemüvegre. Sok szerencsét. :)

Együtt másként láthatjuk a világot.

Black Friday eyerim