Kedves barátaink! Mindannyian döbbentek és kétségbeesettek vagyunk az Ukrajnában zajló események miatt. A háború egy pusztító esemény, bárhol is történik. Az eyerimben Ukrajna népe mellett állunk, és felajánljuk támogatásunkat.  

Szerenténk Önökkel megosztani néhány információt arról, hogyan segíthetnek Ukrajnának ebben a kihívásokkal teli időszakban. Az eyerim tárgyi segítséggel támogatja a bátor Ukrán Fegyveres Erőket és kisebb anyagi támogatást nyújt az állást kereső ukrán menekülteknek. 

A mai nap során 4 teli dobozt postáztunk el, melyek kiváló minőségű, átlátszó lencsével rendelkező Uvex szemüvegeket tartalmaztak, amelyek bármilyen szabadtéri tevékenységhez alkalmasak. Ezek a szemüvegek 100%-os védelmet nyújtanak az UVA, UVB és UVC sugárzás ellen 400 nm hullámhosszig, valamint nagyon könnyűek és kényelmesek a puha szemüvegpántoknak köszönhetően.  

Továbbá úgy döntöttünk, hogy minden márciusban leadott rendelésből 1 eurót adományozunk az ukrán menekülteket Európában segítő Nemzetközi Vöröskereszt segélyszervezetnek. 

Ez most az összetartás ideje. Hogyan tud segíteni? 

SEGÍTHET ANYAGI TÁMOGATÁSSAL (banki átutalás dollárban, euróban és sok más pénznemben) az olyan megbízható szervezeteknek történő utalással, mint például:  

✔️ Ukrán Nemzeti Bank 

✔️ "Come Back Alive"Alapítvány 

✔️ Adományozzon ukrán menekülteknek

✔️Támogassa az ukrán hadsereget

MUTASSON ERKÖLCSI TÁMOGATÁST: 

✔️ Vigasztalja meg ukrán barátait és rokonait, érdeklődjön hogylétük felől, segítsen fontos információkat gyűjteni az ukrán menekülteket érintő külföldre történő belépés feltételeiről.  

✔️ Csatlakozzon a tüntetőkhöz az orosz nagykövetségen/ Ukrajna támogatására szervezett gyűléseken. 

✔️ Mutassa ki támogatását a közösségi médiában (mindig ellenőrizze a forrásait, és ne osszon meg kényes információkat, például katonai célpontokról vagy helyszínekről) 

NYÚJTSON LOGISZTIKAI TÁMOGATÁST: 

✔️ Hosszú sorok kígyóznak a határok mentén, ugyanis a 18-60 év közötti férfiakat kivéve sokan hagyhatják el az országot. Arra biztatjuk, ha tud, segítsen a határról történő fuvarozással, a menekültek elszállásolásának bebiztosításával, vagy akár ideiglenes munkaajánlattal.  

Álljunk együtt Ukrajna mellett, és mutassuk meg, hogy a szeretet, a béke és a bátorság mindig győz!