Minden évben április 7-én ünnepeljük az Egészség Világnapját, idén pedig annak 72. évfordulóját. Az Egészség Világnapja egy globális gondolatébresztő nap, amelyet az Egészségügyi Világszervezet (WHO) alapított, egy igazán egyszerű irányelv alapján – megfelelő és alanyi jogon járó egészségügyi ellátást mindenkinek világszerte.

Hihetetlen, hogy pénzügyi nehézségek miatt szinte a Föld lakosságának fele nem jut megfelelő egészségügyi ellátáshoz. A WHO célja nagyon egyértelmű – “az univerzális egészségügyi ellátásra összpontosítani: mindenki esetében, bárhol is tartózkodjon”, tehát mindenki minőségi egészségügyi szolgáltatásban részesülhessen világszerte, a pénzügyi terhektől való félelemtől mentesen.Az Egészség Világnapja keretében a WHO eltökélt szándéka, hogy az UHC (Universal Health Coverage) partnereit inspirálja, motiválja és vezesse az ezzel kapcsolatos kötelezettségvállalás terén.

Ezen bámulatos célok mellett a WHO megvédi az országokat a járványoktól, csökkenti az éhség és szegénység kockázatát, emellett pedig a nemi egyenjogúságot is erősíti. Ezek igen komoly céloknak számítanak, így ezt a napot a jelenleginél jobban érdemes lenne megbecsülni!

Egyértelmű, hogy nem csak a tüdőnk, szívünk és májunk egészségét kell megőríznünk, de a szemeinkét is! Dioptriás szemüveget kellene viselnie, de valahogy mégsem oldotta még meg azt? Esetleg attól tart, hogy kevésbé vonzónak néz majd ki? Nos, olvasson csak tovább, mert mindössze 3 szó választja el látása javításától!

1.   Tisztaság

Egészség Világnapja 2020 eyerim blog

Ugye, mindnyájan ismerjük a ködös látás érzetét? Száraz szemek, a számítógép képernyőjének állandó bámulásától: nem csoda, hogy korrekciós szemüvegekre van szükségünk! Azonban, ha már itt tartunk, hallott már kékfény elleni védelemről? Mindenképpen megéri utánaolvasni és többet megtudni a káros kékfényről. A választott szemüvegével a világ szebb és tisztább hellyé válik. Miért ne próbálná hát ki?

2.   Elérhetőség

Egészség Világnapja 2020 eyerim blog

Barátaink, a 21. században járunk. Mindnyájan elérhetőek vagyunk online. Legfőképp ezekben az időkben, minden bevásárlóközpont zárva van a COVID-19 miatt, azonban ez nem akadály. Oldalunkon megtalálhatja a Magic Mirror-t, melynek segítségével sorban állás és stressz nélkül is könnyedén felpróbálhatóak a dioptriás szemüvegek. Mi lenne, ha a kiválasztott és megfizethető eyerim collection dioptriás szemüveg pár nap alatt megérkezne otthonába? Velünk akár ez is megvalósítható! Itt megtalálhatja azokat a dioptriás szemüvegeket, melyeket biztonságban eljuttatunk az ajtójáig.

3.   Csábítás

Egészség Világnapja 2020 eyerim blog

Ilyen egyszerű ez – kedvenc dioptriás szemüvegét viselve sokkal vonzóbbnak fog tűnni. Ez egy igen jól ismert tény. Bizonyított, hogy a szemüveget viselők okosabbnak tűnnek, így egyben vonzóbbak is lesznek a másik (vagy az azonos, ha épp úgy tetszik) nem számára. A kocka az új szexi, értem? Szeretne lépést tartani a legújabb trendekkel? Szerezze be trendi dioptriás szemüvegét az eyerim collection modellek közül és olyas divatos lehet, amilyen mindenki lenni szeretne. A dioptriás szemüvegeink mindössze már 21 990 forinttól elérhetőek lencsékkel együtt. Hát nem remek?