• E-shop
  • Információ
  • Fiók
Rendezés: A kedvencek szerint  

Milyen szemüveg illik önhöz?

Hasznos szemüveges útmutatónkkal, amely az arc típusa szerint válogat, olyan stílust fogsz viselni, amely tökéletesen illik hozzád!

7 perc olvasás , 191063 megtekintés

Milyen napszemüveg talál az arcformájához - OVÁLIS ARC

Előfordult már, hogy hosszú órákat töltött azzal, hogy vajon melyik napszemüveg illik az arcformájához a legjobban? Az arcformájához illő napszemüveggel lenyűgöző megjelenést tudhat magáénak! Tudta, hogy könnyen meghatározhatja, hogy melyik napszemüveg illik leginkább az arcformájához? Ha nem, akkor ma szerencséje van! Tekintse meg heti útmutatónkat, amelyben elmagyarázzuk, hogy milyen arcformához milyen szemüveg talál. Ovális arcformájúak, figyelem!

4 perc olvasás , 63130 megtekintés

Hogyan kell ápolni a szemüveget?

Ha szemüvegedet jó állapotban szeretnéd megőrizni, ne feledkezz meg a megfelelő tisztításról és ápolásról. A bejegyzésben öt szemüveg-ápolási tanácsot találsz.

5 perc olvasás , 65895 megtekintés

Szemüveg recept: Hogyan olvassuk?

Összeállítottunk egy egyszerű útmutatót arról, hogyan kell olvasnod az orvosod receptjét annak érdekében, hogy vásárolhass dioptriás szemüveget online

3 perc olvasás , 108693 megtekintés

TESZT - ASZTIGMATIZMUSOD VAN?

Nézd meg ezt a két online tesztet és derítsd ki, hogy van-e asztigmatizmusod. Tanuld meg felismerni a tüneteit és tudd meg, hogy milyen módon lehet kezelni.

3 perc olvasás , 203254 megtekintés
Kontaktlencsét hordasz? Ezt a 13 dolgot biztosan nem tudtad!

Kontaktlencsét hordasz? Ezt a 13 dolgot biztosan nem tudtad!

Akár kezdő, akár tapasztalt kontaktlencseviselő vagy, mindenképpen figyelj oda! Ez a 13 alapszabály segít elkerülni a lehetséges problémákat, és biztosítja, hogy szeme egészséges maradjon, a kontaktlencséi pedig funkcionálisak és kényelmesek maradjanak.

5 perc olvasás , 2225 megtekintés

Hogyan válasszon síszemüveget

Napos vagy ködös, csodálatosan tiszta, vagy barátságtalan időjárás: a síszemüveg létfontosságú kiegészítő a szeme védelméhez a lejtőkön. Hogyan válassza ki a megfelelőt?

5 perc olvasás , 84099 megtekintés

Go. Explore. See.: Santorini

Go. Explore. See. című videósorozatunk novemberi epizódjában a varázslatos sziget, Santorini vulkanikus fekete homokkal borított tengerpartjaira tarthat velünk.

4 perc olvasás , 20706 megtekintés

Eyes on KERBHOLZ

Ebben a hónapban a portfóliónk egyik új márkáját mutatjuk be, a minőségre, a természet szeretetére és a szenvedélyre épülő KERBHOLZ szemüvegkereteket. Fedezzük fel együtt a KERBHOLZ történetét!

2 perc olvasás , 12820 megtekintés

Go. Explore. See.: Istanbul

Üdvözöljük Go. Explore. See. Tekintse meg. című sorozatunkban. Fedezzük fel együtt bolygónk szépségét, miközben vizuálisan elkísérjük a világ részeire.

4 perc olvasás , 8775 megtekintés

Téli olimpiai játékok

Sportrajongót tisztelhetünk önben? Olvassa el cikkünket, hogy megtudja, kedvenc sportolója milyen szemüveget visel a 2018-as téli olimpián!

4 perc olvasás , 10451 megtekintés

eyerim tippek: Hogyan javíts a látásodon

Úgy érzed, mintha az évek múltával a látásod egyre rosszabb lenne? Megérkeztünk, hogy ellássunk néhány tanáccsal arra vonatkozóan, hogy hogyan tudsz javítani a látásodon és hogyan tudod gondját viselni annak a gyönyörű szempárnak.

4 perc olvasás , 32469 megtekintés

eyerim insider: Irodai sorozat, 1. epizód

Legyen kicsi vagy nagy, a világon minden egyes vállalat csak egy erőteljes csapat révén maradhat versenyképes. Jöjjön, legyen az eyerim bennfentese, és ismerje meg mindennagyszerű, keményen dolgozó csapattagunkat!

7 perc olvasás , 1093244 megtekintés

eyerim insider: Irodai sorozat 3. rész

Hiányzott már az irodai sorozatunk? Hivatalosan is visszatértünk és ezentúl nem is fogunk már olyan sok időre eltűnni. Csatlakozz hozzánk és ismerd meg az eyerim egy újabb részét!

10 perc olvasás , 8551 megtekintés

Valentin-napi Ajándékötletek 2023

Ünnepeljétek a szerelmeteket egy olyan ajándékkal, amely valóban tartós. Válogass Valentin-napi Ajándékötleteink napszemüvegei és dioptriás szemüvegei között és adj egy igazán egyedi és trendi ajándékot a párodnak.

4 perc olvasás , 8195 megtekintés

7 sminktipp szemüvegeseknek

Minden szemüveges nő tudja, hogy milyen nehéz a szemüveg alá szuper sminket készíteni. Olvassa el elegáns sminktippjeinket, amelyek remekül illenek a szemüvegeseknek!

4 perc olvasás , 34022 megtekintés

Mikor kell elkezdeni dioptriás szemüveget hordani?

Nem tudja elolvasni a mobiltelefonján lévő üzenetet, nem tudja, hogy az óra 3 vagy 8 órát mutat, nem látja, hogy ki az, aki az utca túloldaláról integet Önnek, ... Ugye, ismerősen hangzik? Mik a jelei annak, hogy dioptriás szemüvegre van szüksége, és milyen változást hoz az Ön életében?

6 perc olvasás , 27307 megtekintés

Bestsellerek

Ingyenes szállítás 19 000 Ft
Utánvétes fizetés
30 napos visszaküldési garancia
Minősített viszonteladó
Szemüvegpróba webkamerával

Szerezz kedvezményt

Ne maradjon le a nagyszerű ajánlatokról vagy az újdonságokról, és iratkozzon fel az eyerim hírlevelére!

Választ
Választ
Vásárlás az eyerim.hu-n
Ingyenes szállítás 19 000 Ft
Utánvétes fizetés
30 napos visszaküldési garancia
Minősített viszonteladó
Szemüvegpróba webkamerával
Megosztás