A rég várt újdonságok végre megérkeztek! Az eyerim ezen a nyáron bemutatja saját új napszemüveg- és dioptriás szemüvegkollekcióját. Divatos színek, kiváló minőségű keretek és verhetetlen árak – mindez az OiO by eyerim név alatt érkezik! Válaszd ki kivé szeretnél ma lenni…

Színek, melyeket nem lehet megunni✨

Vigyél egy kis színt mindennapi stílusodba. Kék? Sárga? Barna? Fekete? Az OiO sok színes keretet és lencsét kínál – válaszd ki a legjobbat és megjelenésed mindig vidám lesz!

OiO by eyerim

Egy fenntartható választás ♻️

Gondot viselünk bolygónk sorsára, ezért az OiO by eyerim kollekció olyan fenntartható szemüvegmodelleket tartalmaz, amelyek zöldebb alternatívát kínálnak korlátozott műanyaghasználat mellett. A keretek 45%-ban bioalapú anyagokból készülnek, ami csökkenti a fosszilis anyagok fogyasztását és a CO2-kibocsátást. A modellek gyártásához G850-es anyagot használtak fel, amely a ftalát alapú lágyítószereket szerves adalékokra cseréli, ezzel is hozzájárulva a légkör, víz és talaj tisztán tartásához.

Számít a döntésed. Válaszd az organikus anyagokból készült modelleket és ezzel a felelősségteljes stílust.

OiO by eyerim

Kékfény-védelem

Hosszú órákat töltesz a képernyő előtt? Vörösek a szemeid, fejfájástól, alvás- és koncentrációzavaroktól szenvedsz? Nem kell változtatnod. Tedd fel az OiO szemüvegedet a képernyő előtt és vágj bele! A szemüveg a képernyő által kisugárzott potenciálisan káros kékfény akár 35 %-át is kiszűri. Ráadásul dioptriás és dioptria nélküli változatot is választhatsz!

OiO by eyerim

Fedezd fel a szemüvegeket, amelyek semmire nem játszanak. Akárcsak te! Mutasd meg stílusodat az OiO by eyerim napszemüvegekkel kezdőáron vagy dioptriás szemüvegekkel már 11 000 HUF kezdőáron!