Boldog nemzetközi nőnapot kívánunk minden csodálatos nőnek! Itt van március 8-a, eljött az idő, hogy megünnepeljük a világ és életünk összes merész, erős, lendületes, szerető és félelmet nem ismerő nőjét. Mindegyikünk életében van legalább egy ilyen nő: ő lehet a csodálatos anyukánk, vagy a kedves nagymamánk, a bájos kedvesünk, vagy akár mi magunk is - egy nő, aki megérdemli az egész világot.

A szemüvegek fontosabbak, mint az elsőre gondolnád! Magabiztossá, különlegessé, titokzatossá vagy csak simán őrülten kívánatossá tudnak varázsolni pillanatok alatt. Az eyerimnél dolgozó összes hölgy összefogott az előző hónapban, hogy kiválassza a kollekciónk abszolút gyöngyszemeit annak érdekében, hogy te is megtapasztalhasd a kedvenc kiegészítőnk megkérdőjelezhetetlen erejét.

“Hálás vagyok, hogy nő lehetek. Biztosan valami nagyszerű dolgot tettem egy másik életben. “

- Maya Angelou

Cat-eye szemüvegek

Elegáns, időtlen és tökéletes minden végzet asszonya számára. Ha szeretnéd megragadni az emberek figyelmét bármerre is jársz, akkor a cat-eye szemüvegek neked lettek kitalálva. Nagyszerű választás kerek, ovális vagy szív alakú arccal rendelkezők számára.

Apró szemüvegek

Manapság az apró szemüvegek hódítanak az utcákon. Viseld ezt az ikonikus stílust úgy, mint a modellek vagy a filmsztárok és legyél te a környék legtrendibb lánya. Tökéletes kerek és ovális arccal rendelkezők számára.

Merész színek és láncok

Adj több színt a mindennapos stílushoz, és mutasd meg a világnak, hogy ki vagy valójában! A D&G, a Persol, a Chanel és a Valentino mindannyian magukévá tették ezt a menő, praktikus irányzatot. A gyönyörű láncokkal kéznél és biztonságban tarthatod a kiegészítőket, és úgy kifejezheted magad, mint még soha.

Oversized szemüvegek

Adj egy kis titokzatosságot a megjelenésedhez, akárcsak az örökké csinos Jackie O tette az 50-es és 60-as években. A kerek, ovális és szív alakú arcokat tökéletesen kiegészítik az oversized keretek.

Ó, ha véletlenül nem lennél biztos abban, hogy milyen arcformád van neked vagy az életed nőjének, akkor nézd meg az Arcforma Kalauzunk

Ennek a jeles napnak a megünneplésére az igazi crème de la crème-t gyűjtöttük össze az Ön számára – tekintse meg a legmenőbb szemüvegtrend-kínálatunkat, és élvezze 20% KEDVEZMÉNYÜNKET MINDEN MODELL ESETÉBEN. Biztosak vagyunk benne, hogy Ön megérdemli. Kód: LADY20

Nos, ennyit akartunk. Mind tudjuk, hogy a nők képesek bármit elérni - erősek és ügyesek, okosak és gondoskodók, makacsak, de kedvesek. A Nemzetközi Nőnap a legjobb alkalom arra, hogy emlékeztessük őket mindezekre! Mondjátok el nekik, hogy mennyire örültök nekik és hogy mennyire nagyszerűek. Mi mindenképpen ezt fogjuk tenni.