Az egész azzal kezdődik, hogy érzi mennyit romlott látása. A szemorvosnál tett látogatást követően valószínűleg egy vénnyel fog hazatérni, amin a szemész dioptriás szemüveget, esetleg szemcseppet írt fel önnek. De hogyan tovább? Elmehet a legközelebbi optikába, ahol korlátozott választékra kell számítania és főként meg kell békélnie a gondolattal, hogy az új szemüvegért (ami gyakran több hét elteltével érkezik meg az optikába) több száz eurót kell majd fizetnie.

Az igazság viszont az, hogy mindez sokkal egyszerűbben is megoldható! Elég ellátogatni az eyerim honlapjára és ott vásárolni minősített szemüveget! Egyszerűen, kényelmesen, gyorsan és főleg jóval olcsóbban.

Miért válassza az eyerim-et? Itt van rá rögtön 5 ok

Az online szemüvegvásárlás akár 50 %-kal is olcsóbb lehet

Az eyerim-nél gyakran ugyanaz a szemüveg fele annyiba kerül mint az üzletben. Dioptriás szemüveg és lencse esetében ez a különbség még tovább is nőhet. Ennek meg van az oka. Az optikában kapható szemüvegek árának tartalmaznia kell a belvárosi üzlethelyiség bérleti díját, energiaárakat, forgalmazók és további alkalmazottak béreit stb.

Mi naponta többszáz szemüveget értékesítünk a világ 12 országában. A szemüvegeket közvetlenül a világmárkától szerezzük be, nincs szükségünk közvetítőkre, így önnek semmit nem kell pluszba fizetnie. A minősített dioptriás lencséket saját laboratóriumunkban köszörüljük be a keretbe, ami időt és pénzt takarít meg.

Mindez nagyon egyszerű, a szemüveget pedig közvetlenül online fel is próbálhatja

Online szemüvegpróba? Igen, lehetséges! Egyszerűen válasszon szemüveget az eyerim oldalán, majd a jobb felső sarokban kattintson a Virtuális próba ikonra. A próba ugyanolyan elven működik, mint a Facebook, illetve Instagram szűrők. Ez nemcsak praktikus, hanem szórakoztató is és a végén pedig barátaival vagy családtagjaival is megoszthatja fotóit, akik

A szemüvegtéma gyakran túl van bonyolítva. Miópia, cilinder, asztigmia… Új beállító rendszerünk a teljes vásárláson végig kíséri önt és minden idegen kifejezést világosan megmagyaráz. Ha nem sikerülne kitöltenie az orvostól kapott szemészeti vényt, elég, ha elküldi nekünk a vényről készült fotót és mi mindent elintézünk ön helyett.

Ha már megrendelte a vágyott szemüvegét az eyerim-en, a legjobb, hogy nem kell kijönnie a házból sem, sehol nem kell sorban állnia, a futár ingyen elviszi szemüvegét egészen az ajtójáig.

Online vásárlás, eshop, dioptriás szemüveg, szemüveg,, multifokális szemüveg, progresszív szemüveg, olvasó szemüveg, közellátó szemüveg, távollátó szemüveg, szemüvegek, olcsó, visszafizetési garancia, eyerim collection, blog

Hatalmas választék

Mi nem vagyunk korlátozva az üzlethelyiség méretei által, ezért nálunk kényelmesen válogathat a többezer modell közül. Fogadjon a saját OiO by eyerim és a Kohé by eyerim kollekciónk minőségére és stílusára, amelyek konkurencianélküli áraikkal önt is leveszik a lábáról. Több mint 80 szemüveg-világmárkából is válogathat, mint például a Ray-Ban, Polaroid, Carrera, Oakley, GUESS, Prada, Versace, Dior és még sok más. Akár napszemüveget, dioptriás szemüveget, sport- vagy akár gyerek szemüveget keres, nálunk mindenki megtalálja a neki valót.

Eredeti és minősített modellek

Nem kell amiatt aggódnia, hogy a szemüveg megrendelését követően nem eredeti modellt kapna tőlünk, tartozékaival együtt, mint például a tok és a törlőkendőcske. Ugyanis az eyerim a márkás szemüvegek szerződött értékesítője és egyben minősített online optika is. A dioptriás szemüvege az Essilor Group  – a világ egyik vezető dioptriás szemüveglencse-gyártójának – minősített eyerim vision lencséit tartalmazzák

30 napon belüli visszaküldés lehetősége, ingyenes szállítás és szakképzett ügyfélszolgálat

Ha az új szemüveg nem nyeri el tetszését, egyszerűen küldje vissza nekünk. Nem kell magyarázkodnia. A törvényből kifolyólag kötelesek vagyunk 14 nap gondolkodási időt adni önnek, de mi 30 napot adunk. Csak nyugodtan próbálja ki a szemüvegét és meglátja… szó szerint. Ha a vásárlás előtt, közben vagy után bármilyen kérdése merülne fel, ügyfélszolgálatunk rendelkezésére áll a [email protected] e-mail-címen.

Az eyerim forradalmi változást hozott a szemüvegvásárlásba, és továbbra is azon dolgozunk, hogy előrébb vigyük a piacot. Szeretnénk, hogy saját maga is rájöjjön, hogy milyen egyszerű a dioptriás- és napszemüvegek online vásárlása. Hisszük, hogy mindenkinek joga van az éles látásra hozzáférhető áron.