Andrea Black

A keret színe: Fekete, Culoare lentile: Kristály

Variánsok

Méret

Egy méret
Egy méret: 54/17/140 mm
Készleten
30 napos visszaküldés
Várható szállítás: 2 - 4 munkanap
19 990 Ft
Az Andrea szemüvegek hölgyek számára készültek, és az örökérvényű, elegáns nőiességet képviselik. Csodálatos macskaszem formájukkal minden archoz illenek. Fekete, havanna és bordó színben kaphatók.

A keret készítéséhez használt alapanyag a legkiválóbb minőségű, kézzel megmunkált acetát. A műanyaggal összehasonlítva az acetát lényegesen könnyebb és rugalmasabb, az élettartama hosszabb és 100 %-ban hipoallergén.

A Kohe by eyerim egy új minőségi szemüvegmárka, amely túlmutat a trendeken, és olyan szemüvegeket kínál, amelyek bármilyen archoz és személyiséghez illenek. Azzal a céllal jött létre, hogy hozzáférhetővé tegye a minőségi szemüvegeket minden fogyasztó számára és megfizethetővé.

Az összes szemüvegmodell dioptriás és nem dioptriás változatban is elérhető. Ez azt jelenti, hogy vásárolhat olyan keretet, amelybe bármilyen típusú dioptriás lencse beilleszthető, vagy vásárolhat kész, nem dioptriás keretet kékfényszűrővel, ami mindenkinek illik.

Ha az alapanyagokról van szó, nem kötünk kompromisszumot, csak az árakat csökkentjük. Kereteink acetátból, műanyagból és fémből készülnek.

A közvetítő kihagyásával elértük az árak radikális csökkenését, és a szemüveg a gyárból egyenesen az Ön otthonába kerül.

Ez a keret átalakítható olvasó-, táv- vagy számítógépes szemüveggé, vagy a megfelelő lencsékkel akár dioptriás napszemüveggé. Ezeket a konfigurátorban pontosabban kiválaszthatja. Az eyerim vision lencséinket a francia optikai óriáscéggel, az Essilor Group együttműködve gyártjuk, amely a világ legnagyobb dioptriás lencsegyártója.

Inspiráció

Paraméterek

Modell
Andrea Black
A keret színe
Fekete
Lencse színe
Kristály
Keret típus
Cat Eye
Keret típusa
Teljes keretes
Polarizált
Nem
Keret alapanyag
Acetát
Kollekció
Női
Keret gyári színe
Shiny Black
Lencse gyári színe
Crystal

Miért az eyerim

Ingyenes szállítás
Utánvétes fizetés
30 napos visszaküldés
Minősített viszonteladó
Szemüvegpróba webkamerával
Találd meg a méreted
Méretek
S
M
L
a kártya túlnyúlik a szemeden
a kártya a szemed széléig ér
a kártya nem nem éri el a szemed szélét
Megosztás
Andrea Black
19 990 Ft

Szerezz kedvezményt

Ne maradjon le a nagyszerű ajánlatokról vagy az újdonságokról, és iratkozzon fel az eyerim hírlevelére!

Vásárlás az eyerim.hu-n
Ingyenes szállítás
Utánvétes fizetés
30 napos visszaküldés
Minősített viszonteladó
Szemüvegpróba webkamerával